maanantai 13. tammikuuta 2014

Party started!

Moikka!
Noniin tänään alkoi Lite valmennus ja päivä meni hyvin! Heräsin 10 jälkeen, joten aamianen venähti klo 12... :D Aamiainen ei onneks paljoo poikennu tavoista, maitorahkaa nassuun. <3 Jos aamulla en sa amaitorahkaa, koko loppupäivä on pilalla, mikään puuro tai mössö ei potkase miu aamuu paremmin käyntiin! Kyytipoikana meni kauraleseitä ja jäisiä vadelmia, nams! ;) Aamupalan jälkeen ainainen perinne, läppärihetki...

Vesi! Aiettä vettä joutuu juomaan paljon. Neljä litraa olis suositus päivässä, en millään saa niin paljoa, mutta kolmea yritetään. Oon aina ollu hiirrmu huono juomaan (mitä tahansa nestettä. ;)) ni tää on varmaan valmennuksen vaikein juttu. Vesi puhistaa ja huuhtelee elimistöstä kuona-aineita ja auttaa aineenvaihduntaa. Jos ei muista juoda tarpeeksi, selluliitti muistuttaa pitemmän ajan päästä... Ja sitä miulla löytyy hyvänä todisteena... :D
Otan aina läppärin viereen 1,5 litran pullon, jotta voin tylsyyttäni vaikka juoda (yleensä syön). Jääpalat ois hyvä naposteltava!

Lounaan söin klo 16 aikoihin. Hitto tässä valmennuksessa JOUTUU syömään, ja PALJON. Herrajumala mikä ähky jo ekan lounaan jälkeen. :D Perunaa, jauhelihaa ja kanafile suhteessa, plus 200g vihanneksia... Huhhuh, kai tähän elimistö tottuu, voi olla että paino nousee ekan viikon aikana. Mut oon luvannu, etten kato sitä puntaria, vaan peiliä ja mittanauhaa. ;) Lihas painaa enemmän kuin läski!

Sit oli aika kokeilla kotitreeniä. En ehtinyt tehdä ku puolet treenistä, ku tuli kiire zumbaamaan! ;) Zumba, siin on miu lempi urheilulaji. <3 Nautin siitä! Tänään oli vain hieman huono päivä miulla kaikin puolin. Tallissakin vesi kaatu miu housuille... Mut tosiaan, en saanu zumballa itestäni mitään irti, hyvä ettei paleltanut. Toki asiaan vaikuttaa flunssanpoikanen. Nyt toivotaan etten oo huomenna pahemmassa kunnossa! Tultuani zumbalta, vetäsin reippaasti kotitreenin loppuun. Treeni tuntui ihan hyvältä, tein vielä vähän extra liikkeitä loppuun. ;) Kotitreenissä keskitytään oikeastaan joka lihasryhmään. Tuttuja sarjoja, ensviikolla pääsee varmaan tehostamaan lisäpainoilla. :)

Iltapalan aika, rahkaa napaan mehukeiton kera. Hyi ostin jotain halpaa rahkaa, kyl oli hintansa makuistakin :D Miu oli pakko vetästä yks ruisleipä juustolla lisäks, koska miulta jäi välistä välipala ja päivällinen, mikä on vähän huono juttu . :( Huomenna herään ihmisten aikaan, ett saisin oikeen ateriarytmin käyntiin! Nuo päivän viisi ateriaa ovat niin tärkeet, etten halua yhtään hallaa itelleni! Nälällä ei laihu, testattu on.

Nomut huomenna jos sais aikaan uutta tukkaa ja pääsis vaikka salille tositoimiin!

Aloitusaamupaino: 58,4kg  (kyllä kerron totuuksia, mut vannon etten häpee enää 10 viiko pääst)

~FitOtus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti