maanantai 3. helmikuuta 2014

Week 4 & Depressio

Hellurei!

Empäs ookkaa pitkää aikaa kirjottanu tänne, joten nyt olkoon sen aika. Eli takana ois eka kouluviikko viiteen lomaviikkoon. Tavallaan aika mukava palata arkeen ja aherrukseen, pysyy tietty päivärytmi ja pääsee tekemään töitä ja olemaan kaverienkin kanssa. :) Treenit jakautu hyvin ma, ti, ke ja to, joten sain ne tehtyy oikees järjestykses. Plus kävin lauantaina treenaamassa selkää ja takareisiä. Perjantaina miulla oli eka tankkauspäivä, minkä vedin oman mielen mukaan... Huhhuh herkut oli vähä tukalia näi pitkästä aikaa! :D Nyt kaikki näkyy vyötäröllä, vaikka lauantaina treenasinki... Sunnuntaina lepäilin, koska tää viikko tulee olee treenitäytteinen. 
Shoppaileen ^.^
Eli se viimeviikosta, nyt starttas viikko Nelonen! Heti aamusta masentuminen kun vaaka näyttää plus 2 kg. Samoin mittanauha vyötäröllä plus hitosti senttejä.... Taas tää neiti Negatiivinen heräs, täst ei tuu mitää kert lihon täl ruokavaliol. :) Kunha valmennus on ohi ni vedän jonkilaisen dieetin... Pakko.... Mutta joo, en ehtinyt/jaksanut lähteä aamulenkille, koska lähin shoppailemaan aikasin aamusta tiukan aikataulun vuoks. Vähä uusii treenikuteit. :3 
Sit miul oli hammaslääkäri, johon petyin totaalisesti. Miulle oli varattu 45 min aika, että ne hoitas koko suun kerralla, paskat! Ne puudutti ja poras vaa yhen hampaan ja pisti siihen jonku väliaikasen paikan neljäks kuukaudeks... WHAT?! Voi helee sanon tota Joutsenon hammaslääkäriä, toivotonta....
Sitku siitä oli se tunnin odottelu ohi, maistelin pikavälipalana Get in shapen proteiinijuomaa ja kotona valmistelin lounasta. Hoidettuani pari puhelua, sain itelleni varattua työssäoppimis paikan Virosta. :) Kerron siitä varmaan sit lähempää. ;) 
Salilla oli tänään treenivuorossa olkapäät, ojentajat ja vatsa. Miulla on nii hyvät boosterit treenijuomana et olo salilta tullessa oli nii hyvä, et ois voinu tehä sen uuvestaa. :D vaik treenasin täyel tehol! Salilta suoraan zumballe, ikinä vissiin ollu zumballa noin hyvä fiilis ja tehot! Täydellistä ja parasta liikuntaa <3 Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ni pääsen vetämään itte Zumbaa Imatralla. Apua! :D Ilmottelen siitäkin sitte, ni kaikki tutut mukaa vaa! ;)




Hyi kamala pylly, mut kamalempi se oli ennen tätä valmennusta!
Tsek noi reidet, vitsit ku meinaa enää lihakset mahtua housuihinkaa!
Ensviikko tulee olemaan treenitäyteinen, kokeilen extratreeniä ja saan olla koko viikonlopun salilla! Meillä on tallivuoro viikonloppuna, joten seuraavat 10 päivää Harjussa.... Koitan päivitellä tänne kuulumisia jos ehdin (jaksan)!!
Hyvää alkanutta viikkoo kaikille :))
True talliduunarilla pitää olla pinkki fleece!  Ja oikealla varsat Harjun Harald ja Aarteen Marilyn.


Niin on vakavaa reeniä että veri lentää! :D

 ~FitOtus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti